And now for something completely different: haal een game changer in huis. Voor een overzichtelijke en korte periode. Waarmee je in één klap weer 10 jaar voorop loopt en vooruit kunt.

Shift Happens is eigenlijk de zakelijke variant op het Magnum Opus-traject. Je huurt mij in en ik zorg ervoor dat je als bedrijf (weer) ‘jezelf wordt’. Maar ook jezelf bent, jezelf verkoopt, jezelf blijft. En jezelf blijft ontwikkelen. Soms ben ik The Joker, dan weer The Criticaster, dan weer de Creative Director, The Butcher, The Great Motivator, de Headhunter, de Bijrijder, The Bad Guy – you name it. Deze vorm van ‘Herbert aan boord halen’ wordt regelmatig ingezet door ondernemers van middelgrote bedrijven die een groeispurt aan het maken zijn. En ook: door CEO’s die zien dat er behoefte is aan een nieuwe koers, in een nieuwe fase. Ik coach zo’n ondernemer (gelukkig ook de beslisser!) en de CEO (mits die echt wat te vertellen heeft) en samen zetten we de lijnen uit in de organisatie. Niet te lang, overigens. Eén omdat dat nergens voor nodig is. Twee omdat het onbetaalbaar zou worden. En drie: zodra ik bij het meubilair ga horen, ga ik dood. En heb je niet veel meer aan me.

‘Shift Happens’ bestaat uit 4 afzonderlijke trajecten, die je los kunt inkopen – afhankelijk van waar je als bedrijf precies staat. Je kunt de eerste 3 ook tegelijk kopen, dan krijg je korting. Natuurlijk. Zo werkt dat, immers.


SH 1: ‘Jezelf Worden Als Merk’: 6.000,00
SH 2: ‘Jezelf Zijn Als Merk’: 6.000,00
SH 3: ‘Jezelf Neerzetten Als Merk’: 12.000,00
SH 4: Jezelf Blijven Als Merk’: ‘Minutes Of Fame’-tarief

SH 1 + 2 + 3 in één keer afnemen komt op 20.000,00 i.p.v. 24.000,00